У неділю, 28 червня, в Кривому Розі на приватному секторі виявили змію. Усувати плазуна взялися місцеві рятувальники. Детальніше про подію розповідає прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався 28 червня близько 13:44. Мешканці приватного будинку по вулиці Андижанської Інгулецького району Кривого Рогу звернулися на гарячу лінію Служби спасіння "101". Вони повідомили, що на їх територію проникла змія.

У Кривому Розі рятувальники забрали змію з приватного будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

За вказаною адресою були направлені співробітники чергового відділення 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. До рятувальної операції залучили 5 чоловік особового складу та 1 одиницю техніки ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальники виявили, що на подвір'ї приватного домоволодіння біля паркану перебував плазун. За допомогою спеціальних пристосувань рятувальники забрали змію і випустили її за межами міста в природному середовищі існування.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У Кривому Розі рятувальники забрали змію з приватного будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Нагадаємо, що у Дніпрі з'явилися собаки, які очищають узбережжя від сміття.

Як повідомляв портал Знай.иа, неподалік Дніпра в річці Самара місцеві рибалки виявили медуз.

Також Знай.иа писав, що в озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята.