У місті Кривий Ріг двоє невідомих чоловіків пограбували магазин, в якому продавалися шуби. Детальніше про подію розповіла власниця магазину "Мегамех" Nune Volkova в Facebook.

За словами власниці, двоє невідомих чоловіків у медичних масках і кепках увірвалися в магазин "Мегамех", за адресою Гагаріна, 21, у понеділок, 20 липня, о 03:15. Вони виламали дві пластикові двері на вході і змогли винести 14 дорогих норкових шуб.

Дівчина зазначила, що більша частина вкраденого товару не належить магазину, а лише надавалася для реалізації. Крім матеріального збитку, який отримав магазин через виламаних дверей, на ній висить величезний борг перед власниками товару.

Власниця магазину попросила користувачів мережі зробити максимальний репост і придивитися до відео – може хтось дізнається особистості злочинців і допоможе у їх пошуках.

Кривой рог! Максимальный репост! Сегодня в 3:52 двое неизвестных ворвались в наш магазин «Мегамех» по адресу Гагарина 21 Вынесли 14 дорогих норковых шуб. Просьба!!! Если вы обладаете какой-либо информацией по этому вопросу, пишите в личных сообщениях! За информацию, которая поможет в поимке преступников и возврату товара гарантирую вознаграждение! P.S: большая часть товара принадлежит не нам, а находится на реализации. Теперь мы не только понесли ущерб по имуществу(выломаны две пластиковые двери), а и получили «в подарок» долг на огромную сумму денег😞

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Nune Volkova op Maandag 20 juli 2020

Пізніше дівчина також опублікувала кілька відео з камер відеоспостереження, які були зняті за 10 днів до події. За її словами, на них видно потенційний підозрюваний. На вигляд чоловікові близько 33-35 років, у нього коротка стрижка і є щетина на обличчі. Він був одягнений у червоні подовжені шорти в клітку, зелену футболку та кепку з логотипом.

На записі можна помітити, як потенційний підозрюваний ходив по магазину і щось видивлявся. Він також поспілкувався з консультантом, але нічого не купив. Про подробиці розмови власниця не уточнила.

Geplaatst door Nune Volkova op Maandag 20 juli 2020

Geplaatst door Nune Volkova op Maandag 20 juli 2020

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області сталася аварія на залізниці – вагони товарного потягу зійшли з рейок.