За даними правоохоронців, грабіжниками нібито були шість громадян Азербайджану. За місцем обшуку вилучено понад 1,5 кг ювелірних прикрас.

Нацполиция в Харківській області показала відео з камер спостереження, на якому відображено момент збройного нальоту на ювелірний магазин у Кривому Розі, а також продемонструвала, як проходила операція по затриманню грабіжників. Перший ролик розмістили в Twitter поліції, другий у YouTube-каналі.

Напад стався 19 січня, затримання підозрюваних — вчора, 24 січня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поліцейські кажуть, що ті ж особи влітку 2018 року в Золочівському районі Харківської області скоїли розбійний напад на сім'ю фермера. Посеред ночі озброєні грабіжники увірвалися в приміщення пенсіонера, побили його і під тортурами змусили віддати всі грошові заощадження.

Крім того, їм інкримінують аналогічний розбій в оселі фермера у Валківському районі восени.

Зловмисникам світить до 12 років в'язниці.

Нагадаємо, Детектор настрою: штучний інтелект навчився виявляти депресію у дітей

Вчені розробили датчик, який дозволить ідентифікувати у дітей ознаки тревоги і депресії.

Дослідники Вермонтського університету запропонували нові методи діагностики на основі спеціального сенсора і алгоритми, які дозволять дітям краще зрозуміти свій настрій, повідомляє Daily Mail.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Мати показала, як лікує немовляти за допомогою вібратора: користувачі посміялися над нею, а медики - підтримали

Жінка з Техаса знайшла дуже оригінальний спосіб вилікувати дитину від мокрого кашлю. Правда, мережа залишилася шокованої від такого неоднозначного прийому. Передає Clutch.

Також "Знай.uа" писав про те, що Мама позбавила сина самої головної дитячої радості, мережі киплять від обурення

Всі діти дуже чекають і люблять свята, тому що саме у ці чарівні дні з'являються чудові подарунки. Однак, мама цього хлопчика вважає, що подарунки це марна трата грошей і дитині вони ні до чого. Британка Ліза Норман ніколи не купувала подарунки своєму 2-річному синові Нілу, ні на день народження, ні на Різдво, вважаючи, що це тільки розбалує його. Про це пише Fabiosa.