У Дніпрі жінки трапилися передчасні пологи, її дитина померла. Тіло померлого немовляти повернули в порваному сміттєвому пакеті з брудними рукавичками.

Про цю моторошну історію розповіла мама померлого немовляти в групі "Просто Дніпропетровськ (Дніпро)" в соціальній мережі Фейсбук.

Як розповіла каменчанка під ніком Малина Малина в соцмережі, два місяці тому в неї трапилися передчасні пологи на шостому місяці вагітності. Дитину врятувати не вдалося. А тіло потрапило на розтин до патологоанатому.

Після розтину, мати дитини прийшла за її тілом. Але тут її очікував цілковитий шок. Їй видали порваний і закривавлений сміттєвий пакет. В якому було понівечене дитяче тіло, яке патологоанатом навіть не спромігся зашити.

Таккже, мати дитини зазначила, що патологоанатом поклав у пакет використані хірургічні рукавички.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка, яка втратила дитину вбита горем і нелюдським ставленням патологоанатома. На що поскаржилася в пості.

у такому вигляді видали тіло немовляти у морзі

"Ви викинули тіло моєї дочки в сміттєвий пакет, навіть не цілий, а уривки, не зашили після розтину тіло, яке було вже 31 см зросту, заламали їй ніжки за голову і викинули туди ж пакет гумові рукавички в крові, в яких працювали. Я не відмовилася від тіла дочки в пологовому будинку, я підписала купу паперів, що буду забирати її для поховання в Кам'янському... Ви точно знали, що за тілом дитини приїдуть батьки. Як ви могли так вчинити?", – написала жінка, звертаючись до лікаря, яка проводила розтин.

За словами каменчанки, найстрашнішим днем в її житті був навіть не той, коли її перша дитина померла, а той, коли вона побачила, в якому стані віддали тіло з моргу.

"Я думала, що гірше мені вже не буде. Але коли мені довелося взяти в руки в останній день перед прощанням не тіло, а сміттєвий пакет з замерзлим, поламаним, зім'ятим в м'ячик грудкою з останків моєї дитини, в якому ще й валялося сміття від ваших рук, мені здається, стало страшніше, ніж у найстрашніших фільмах. Ви не дали мені з нею попрощатися! Ви не людина!", – обурилася жінка.

В коментарях люди співчувають втрати і бажають жінці сил зніс гіркоту втрати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові заглохшая розчавила легковик коляску з немовлям - янголятко загинув, не встигнувши посміхнутися мамі

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Енергодарі розслідують загибель немовляти - лікар був "не той"

Також «Знай.ua» писав, що Породіллі пробили легке, а тіло малої зникло - історія з загибеллю матері і дитини в Енергодарі набирає жахливих обертів