Міський голова Борис Філатов відреагував на відродження футбольного клубу "Кривбас" у Кривому Розі. Відповідний пост мер Дніпра опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що 20 серпня в Кривому Розі відбулася презентація нового футбольного клубу "Кривбас", який відродився на базі ФК "Гірник". Борис Філатов вкрай негативно відреагував на таке рішення міської владиі нардепа Юрія Корявченкова (Юзік), який курирує проект, заявивши, що це було зроблено лише в рамках передвиборчої кампанії.

"Молю Бога, щоб після того, як в Кривому Розі «відродили» перед виборами футбольний клуб «Кривбас» тупо перейменувавши в нього «Гірник», у них не виникли думки «відродити», угандошенний їх другом Бенею ФК «Дніпро», шляхом перейменування якого-небудь «Харчовика» з Устьпизд@йска", - пише Філатов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Міський голова також не міг не згадати про багатостраждальний аеропорт у Дніпрі, який вже багато років перебуває в розрусі:

"Також боюся, щоб не з'явився, нарешті, аеропорт. Просто візьмуть експропріюють у Запоріжжя новий комунальний термінал і напишуть на ньому "DNK", - уклав мер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Дніпра розповів про важкий період життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов може піти на самоізоляцію через COVID-19.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року.