На вулицях Дніпра стала з'являтися політична агітація голови Дніпропетровської облради Святослава Олійника. Першим це вирішив прокоментувати заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

Читайте Знай в Google News!

В останні дні жителі міста стали все частіше помічати обличчя Святослава Олійника на стінах будинків, дошках оголошень і навіть сміттєвих баках. У самих різних місцях висять постери з обличчям голови облради і слоганом "За майбутнє". Виходячи з інформації на плакатах, чиновник став обличчям партії олігарха Ігоря Коломойського.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Городяни були обурені такою поведінкою Святослава Олійника, вимістивши свою злість на просторах соціальних мереж. Першим ситуацію зважився прокоментувати заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

"Хтось пахабить наші урни. В голові є щось? Реклама на урнах? Ви серйозно?",- пише чиновник.

У коментарях під публікацією до нього приєдналися й інші жителі міста, які попросили політиків не заклеювати їхні будинки своєю агітацією. Більш того, багато хто погодився з думкою, що для реклами є спеціально відведені місця і нема чого її розклеювати на міській інфраструктурі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов негативно відреагував на відродження ФК "Кривбас".

Як повідомляв портал Знай.иа, мер Дніпра розповів про важкий період життя.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов може піти на самоізоляцію через COVID-19.