У Кривому Розі пасажир поїзда влаштував скандал через те, що його зажадали надіти маску. Детальніше про це розповідає блогер Call Centre, опублікувавши відповідний відеоролик на YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався на головному Криворізькому залізничному вокзалі біля поїзда №76 Кривий Ріг-Київ. Чоловік спробував пройти у свій вагон за купленими квитками, проте вимоги провідників надіти маску навмисно ігнорував. На цьому грунті і зав'язався конфлікт.

Чоловік люто стверджував, що він не одягне маску ні за яких умов і на його думку ті, хто носить маски є "рабами", а своїми вимогами змушують оточуючих також перетворюватися в "рабів". Пасажир заявив, що особисто він "не бачив хворих", а співробітники поїзда порушують закон, обмежуючи його свободу пересування.

"Ви зійшли з розуму, я хочу, щоб прийшла міліція, ви не повинні тут працювати. Провідники не мають право мене затримувати, я буду заходити у вагон без маски і по своїй волі", - продовжив свій спіч пасажир.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після тривалої сварки провідники все ж пішли на поступки пасажиру, пропустивши його у вагон із захисною маскою в руках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі обробляють під'їзди від COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в під'їздах житлових будинків провели дератизацію.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі посилили карантин.