У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Детальніше про нові події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що ще в травні 2020 року з вікна квартири п'яний підліток влаштував стрілянину по перехожих, що транслював на своєму акаунті в Instagram. Тоді хулігана затримали, проте незабаром він повернувся до звичайного життя.

Днями жителі міста знову помітили того ж 16-річного хлопця - він їздив за кермом автомобіля Mercedes під впливом алкогольних напоїв, виставивши з вікна муляж пістолета. Перехожі повідомили про хулігана в поліцію і незабаром він був затриманий на Слобожанському проспекті, неподалік від ТЦ "Наша Правда". Хлопець був настільки п'яний, що навіть не зміг чітко розмовляти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Правоохоронці склали на нього два адміністративні протоколи-згідно ч.1 ст. 130 та ч. 2 ст. 126. Крім цього, підліток був відсторонений від керування транспортним засобом.

Цього ж хлопця городяни помітили вранці на вході в одну зі шкіл по вулиці Старокозацькій. Підліток знову був п'яний, забрався на дах автомобіля Mercedes, танцював і голосно висловлювався матом перед дітьми. На місце події знову прибула в поліція і зробила зауваження хулігану, проте той лише відповів нецензурною лексикою на слова правоохоронців. Їм нічого не залишалося, як затримати хлопця і доставити у відділення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Бориса Філатова хлюпнули нашатирним спиртом, це сталося під час зустрічі з жителями.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі "Гола" пасажирка влаштувала переполох у маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на вулиці Генерала Волівача обвалився двоповерховий житловий будинок.