У Дніпропетровській області співробітники поліції склали понад 8,7 тисяч адміністративних протоколів за порушення карантинних обмежень.

Детальніше про це розповідає видання "Голос України", посилаючись на коментар управління цивільного захисту Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Повідомляється, що в більшості випадків штрафи виписувалися за відсутність захисних масок в громадських місцях, недотримання санітарних норм на ринках, а також надання різного роду послуг без засобів індивідуального захисту. За останній час було виписано понад 8,7 тисяч адміністративних протоколів.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Ivano-Frankivskuy VP
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook Ivano-Frankivskuy VP

Зазначається, що на території Дніпропетровської області вже два місяці функціонують мобільні групи, до складу яких входять співробітники Держпродспоживслужби. Вони здійснюють перевірки нічних клубів, дискотек, закладів громадського харчування. Станом на суботу, 19 грудня, мобільні групи відпрацювали 438 закладів. За порушення карантинних норм було складено 3195 адміністративних протоколи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Дніпровські школярі придумали "розумну маску", яка визначає симптоми ГРВІ та коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі збіднілі продавці віддають м'ясо за копійки. Продавці на" Озерці " вже не знають, як залучити покупців.

Також Знай.иа писав, що курорт Буковель приймає туристів у свої обійми, Про карантин-забудемо: "Сезон розпочато!". На період Новорічних та різдвяних свят викуплено 100% житла.