Глава Донецької народної республіки Олександр Захарченко став жертвою вибуху, що прогримів в ресторані "Сепаратист" поблизу його резиденції.


Він помер від отриманих поранень в лікарні, повідомляють ЗМІ. Інформацію підтверджує ТАСС з посиланням на джерело в силових структурах.

Згідно з даними Донецького агентства новин, вибух прогримів в ресторані "Сепар". Незабаром після вибуху на місце прибули численні машини екстрених служб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомив депутат народного ради ДНР Владислав Бриг, в результаті вибуху загинула одна людина, троє постраждали. "Вибух у кафе "Сепаратист" на Пушкіна", - додав він. Як уточнюють ЗМІ, місце вибуху розташоване неподалік від резиденції глави ДНР. За даними українського ЗМІ, вибухівка була закладена в машину.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі щомісяця втрачають "відомих командирів", таких як загиблі "Гіві" та "Моторола".

Цю інформацію повідомив ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко.

"Насправді у нас кожен місяць гинуть хлопці, теж відомі командири, просто вони менше спілкувалися з журналістами", — заявив Захарченко.
Так, в ефірі передачі з головним кремлівським пропагандистом Володимиром Соловйовим Захарченко спробував максимально коротко і зі змістом пояснити, як він оцінює перспективу сісти з українським президентом за стіл переговорів. Але щось як завжди пішло не так. Коротко вийшло, а ось зі змістом біда.

"Віч-на-віч - це навряд чи, швидше за все, злякається. А ось сісти за стіл переговорів - або сяде, або не сяде. Але якщо вже не буде сідати, то він вже ні за який інший стіл сісти просто не зможе", - озвучив Захарченко свій дивний посил. До слова, в ефірі всі дружно зробили вигляд, що вловили тонкий гумор.


Як повідомляв раніше Знай.ua, ватажок так званої донецької "народної республіки" Олександр Захарченко, в чиїх здібностях ми не сумніваємося від слова "зовсім", в черговий раз довів, що інтелектуальна сила - головна його зброя.

Цього разу донецький бойовик зганьбився в ефірі пропагандистської російської передачі, вийшовши на зв'язок зі студією за допомогою відео. Ну, що сказати, Президенту України Петру Порошенку поставили дивний "ультиматум", якщо це можна так назвати.


Також Знай.ua писав про те, що на окупованій території Донецької області незабаром може відбутися зміна "влади", яка буде включати відсторонення нинішнього очільника Олександра Захарченко і його помічника Олександра Тимофєєва, відомого як Саша Ташкент.