Ватажок ДНР 42-річний Олександр Захарченко був смертельно поранений під час вибуху в кафе "Сепаратист" на вулиці Пушкіна в Донецьку в п'ятницю, 31 серпня.
У відомому серед терористів кафе "Сепаратист" стався потужний вибух. В результаті якого серйозно постраждала одна людина. Пізніше стало відомо, що на момент події близько заклади знаходилися машини кортежу Захарченко.

Захарченко помер


Джерела повідомляють, що вибух стався безпосередньо біля автомобілів біля входу в кафе, а не всередині нього. Кафе знаходиться в декількох сотнях метрів від резиденції глави ДНР Олександра Захарченко.
Саме він і став тим потерпілим. Поранення стало смертельним для голови терористів.

Захарченко місце події


На місце події прибуло безліч машин екстрених служб, включаючи поліцію, ДАІ і швидку допомогу. Вся територія оточена на даний момент. Стало відомо про ще трьох постраждалих в результаті вибуху. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості.
Нагадаємо, стало відомо, коли помруть Захарченко і Плотницький.
Як повідомляв "Знай. ua", помер головний терорист Олександр Захарченко.
"Знай. ua" писав, що передсмертні конвульсії? Поранений Захарченко вимагає більше данини від жителів "ДНР".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще