У Запоріжжі потрапив в аварію тренер ФК “Зоря” Юрій Вернидуб.


Юрій Вернидуб є головним тренером "Зорі" з 2011 року. Після того, як "Зоря" вилетіла з Ліги Європи в цьому році, Юрій Вернидуб заявив, що йде у відставку. Але через кілька днів спростував своє рішення. Про це пише Рoliteka.


Аварія сталася в Запоріжжі в понеділок, 3 вересня. Інцидент стався на в’їзді з Правого берега на Дніпрогес. Автомобіль Volkswagen Touareg зіткнувся з мікроавтобусом Renault, очевидці повідомляють, що за кермом легковика перебував тренер ФК “Зоря” Юрій Вернидуб.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Ймовірно, аварія незначна, постраждалих немає. На місці невелике ускладнення дорожнього руху.

Нагадаємо, президент Зорі Євген Геллер відхилив відставку наставника луганчан Юрія Вернидуба.
Про це повідомляють ЗМІ.

Зустріч президента та наставника Зорі тривала більше години. Повідомляється, що Геллер відмовив Вернидубу у проханні покинути команду. Президент Зорі наполіг на тому, щоб Вернидуб залишився.

Головний тренер Зорі залишиться та виведе команду на найближчий матч команди в УПЛ – проти київського Арсенала, який відбудеться завтра, 2 вересня.


Як повідомляв раніше Знай.ua, головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував чутки про те, що він може очолити київське "Динамо".


Також Знай.ua писав про те, що зоря поступилася Лейпцигу в матчі плей-офф раунду кваліфікації Ліги Європи. Таким чином, український клуб завершив єврокубковий сезон.