У понеділок, 3 вересня, в результаті обстрілу бойовиків у районі окупованого селища Зайцево (Донецька область) сталося загоряння трави і будинків.

Про це повідомив Глава Адміністрації міста Горлівка та голова селищної адміністрації.

Так, згоріли п'ять будинків по вулиці Єсеніна 18, 20, 24, 26, 28. Варто відзначити, що біля будинків по Єсеніна 6 і 8 згоріли господарські споруди.

На даний момент інформації про жертви і постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тим часом заступник командувача "корпусом Міноборни "ДНР" Едуард Басухін заявив про те, що українські військові розпочали підготовку до наступу на Донбасі після смерті ватажка терористів Олександра Захарченка.

Наголошується, заступник командуючого самопроголошеної "ДНР" впевнений, що це станеться вже в середині вересня.

"Наші джерела в штабах ООС і ВІДГ "Схід" називають 14 вересня як можливу дату наступу", - повідомив він.

Басухін поскаржився, що українські силовики нібито під прикриттям навчань "Шторм-2018" розгорнули ударне угруповання на маріупольському напрямку.

"Крім цього, в район Урзуфа прибули підрозділи 56-ї мотопіхотної та 406-й артилерійських бригад. Це призведе до чергового витка кровопролиття в цій "громадянській війні", що не принесе нічого, крім горя і сліз в будинку України і нашої "республіки", - повідомив бойовик.

Раніше в окупованому путінськими бойовиками Донецьку жорстко розправилися з відомим і небезпечним бойовиком Василем Дмитровичем Сосненко (Дядя Вася).

Нагадаємо, з окупованого путінськими бойовиками Донецька українськими спецслужбами Київ доставлений так званий "міністр культури ДНР" Юрій Лекстутес.

Як повідомляв портал Знай.uа, з 3 вересня в Україні стартували багатонаціональні військові навчання "Репід Трайдент - 2018" (Rapid Trident - 2018) за участю підрозділів армій НАТО.

Також портал Знай.uа писав, що в Афганістані в результаті нападу терориста-смертника з вибуховим пристроєм загинуло троє співробітників НАТО.