У четвер, 6 вересня, в Ірпені (Київська область) сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: автомобіль на смерть збив чоловіка, який стояв біля власного будинку.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

ДТП в Ірпені

"Вчора близько 16 години на перехресті в місті Ірпінь Porsche Cayenne, порушуючи правила дорожнього руху, зіткнувся з Сhevrolet Еріса під керуванням місцевого жителя", - розповіли правоохоронці.

У повідомленні наголошується, що Porsche Cayenne, за кермом якого перебував уродженець Львова, відкинуло на тротуар, де в цей момент біля власного ділянки стояв чоловік. Удар був настільки сильним, що 61-річний житель Ірпеня загинув на місці від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "Порушення правил керування транспортним засобом" і проводять усі необхідні експертизи, встановлюючи обставини аварії.

ДТП в Ірпені

Нагадаємо, що в ніч на 2 вересня у Рівному підпалили автомобіль Mersedes-Benz S350. Він належав депутату місцевої міськради Святославу Стельмащуку. Інцидент стався близько години ночі.

Раніше також повідомлялося, що в ДТП на Рівненщині зіткнулися чотири машини, багато постраждалих.
Чотири транспортні засоби зіткнулися біля міста Здолбунів, що в Рівненській області, на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів".

Три людини отримали травми в результаті аварії, що сталася 29 серпня на вулиці Коперника у Здолбунові (Рівненська область). Учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали чотири автомобілі. Вантажівка "Мерседес" з причепом, "Фольксваген Т4", "Опель Инсинья" і "Рено Мастер".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що головний кандидат на пост тренера Динамо розбився в ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Черніговом позашляховик потрапив в смертельну ДТП.