У місті Бориспіль Київської області два раніше судимі-хіміки-наркоторговці створили лабораторію з виготовлення синтетичного наркотику амфетаміну. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Київській області.

"Оперативники управління протидії наркозлочинності поліції Київщини вилучили понад 400 грамів готової небезпечної психотропної речовини на 160 тисяч гривень. Її виготовили для продажу наркозалежним громадянам. 1 грам збували за 400 гривень", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника поліції Київщини Дмитра Ценова затримані двоє раніше судимих хіміків-наркодилерів – 28-річний місцевий житель та 32-річного киянин.

"Вони обладнали в приватному будинку нарколабораторію. Там, під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили велику кількість спеціального обладнання і саморобний обріз", - сказав Ценов.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз триває комплекс слідчих дій в рамках відкритих кримінальних проваджень за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що путінська партія завалила Бельгію тоннами кокаїну. У Бельгії затримали партію кокаїну вагою в дві тонни, на всіх пакетах якої був логотип російської політичної партії "Єдина Росія". Контейнери прибули в Гент з Бразилії. За даними місцевої митниці, наркотики були заховані у трьох контейнерах, що прибули з Бразилії на кораблі. Брикети з наркотиками дійсно були марковані логотипом російської провладної політичної партії.

Нагадаємо, мережа б'ється в істериці через путінський кокаїн у Бельгії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Аргентині придумали, куди подіти море російського кокаїну.

Також "Знай.uа" писав, що Ілон Маск накурився конопель у прямому ефірі і заявив, що навколо кіборги.