Увечері 6 вересня на Тираспольській площі в Одесі сталося зіткнення автомобілів. Аварію спровокував неадекватний автомобіліст.

Про інцидент повідомили волонтери організації "Пітбуль Одеса", які допомагають правоохоронцям відловлювати п'яних водіїв.

На місце прибула патрульна поліція. За словами свідків події, на щастя, п'яний водій не доїхав до пішохідного переходу і зупинки громадського транспорту.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і заявив очевидцям, що він друг Дональда Трампа, після чого назвався Аллою Пугачовою - "херой" зневажливо висловився про оточуючих, заявивши, що "всі навколо ніхто, а він - Алла Пугачова".

П'яна витівка "Пугачової" потрапила на камеру:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А у п'ятницю, 7 вересня, отримала продовження історія засудженого за вбивство в'язня, який втік із Лук'янівського СІЗО.

Про втечу повідомили в пенітенціарній службі України:

"06.09.2018 о 20:30 під час проведення вечірньої перевірки в Київському слідчому ізоляторі (Дегтярівська) виявлено відсутність засудженого Пушкіна Віталія Володимировича, 1999 року народження, який підозрюється у злочині, передбаченого ст 115 КК України (Умисне вбивство).

165 см росту, худорлявої статури, голова овальна, волосся русяве, обличчя середнє, овальне, високе чоло, прямі середні брови, очі карі, ніс середній, губи тонкі, підборіддя середні, середні вуха".

Правоохоронці просять всіх, хто володіє будь-якою інформацією про злочинця, повідомити на 102.

Київська редакція видання "Інформатор" оприлюднила фотографію ув'язненого Пушкіна Віталія, який втік з Лук'янівського СІЗО у Києві. Як повідомили журналісти, фото засудженого за вбивство вони отримали з власних джерел.

Нагадаємо, на Донеччині засудили 33-річного рецидивіста, який зґвалтував і вбив 6-річну дівчинку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", день народження в російській глибинці закінчилося подвійним зґвалтуванням.

Також "Знай.ua" писав, що у Санкт-Петербурзі вчитель поглумився над дитиною з інвалідністю.