У п'ятницю, 7 вересня, стало відомо, що у Санкт-Петербурзі Росії затримали громадянина Сполучених Штатів Америки за підозрою в педофілії. Про це повідомила прес-служба Слідчого комітету Росії.

"47-річний викладач англійської мови підозрюється в сексуальних діях стосовно двох 9-річних хлопчиків, один з яких інвалід", - сказано в повідомленні.

Правоохоронні органи на даний момент підозрюють чоловіка у заподіянні шкоди двом хлопчикам, однак не виключають, що постраждали від його рук може бути більше. Часто жертви відчувають сором і не розповідають про події навіть батькам з-за страху.

Правоохоронці додали, що постраждалі від дій іноземця можуть звертатися у будь-який підрозділ СК РФ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Слідство вважає, що підозрюваний у четвер, 30 серпня, вчинив стосовно 9-річного хлопчика дії сексуального характеру прямо на вулиці. Крім цього, вчитель англійської мови підозрюється у скоєнні аналогічного злочину щодо іншого 9-річного хлопчика, який є інвалідом.

Зараз вирішується питання про арешт іноземного громадянина.
Повідомляється, що 47-річний громадянин США викладав англійську мову в приватній школі для дорослих і з 2012 року незаконно перебував на території Росії.

Проти американця порушено справу за частиною четвертою статті 132 Кримінального кодексу Росії (насильницькі дії сексуального характеру).

Нагадаємо, ґвалтував і виганяв бісів: пекло в дитячому притулку сколихнув Україну.

Як повідомляв "Знай. ua", українців благають про допомогу: хворого хлопця жорстко побили і викинули на вулицю. Небайдужі кияни намагаються знайти рідних хлопця через соціальні мережі.

"Знай. ua" писав, що у Києві неадекват захопив дітей, копи пішли на штурм. Поліція намагалася вести переговори зі зловмисником, до будинку підігнали спецназ.