В українській столиці з Лук'янівського СІЗО 7 вересня втік небезпечний злочинець. Відомо, що молодика засудили за навмисне вбивство.

Telegram-канал "Информатор" повідомляє, що втікача вже розшукують співробітники правоохоронних органів.

З місця позбавлення волі втік хлопець 1999 року народження. 19-річний Віталій Володимирович Пушкін засуджений за статтею 115 частини 1 (умисне вбивство). Всім, хто володіє будь-якою інформацією, прохання повідомити на 102.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що побачивши російських пропагандистів у так званого екс-міністра держбезпеки "ДНР" Андрія Пінчука з'явилися нові версії вбивства ватажка терористів Олександра Захарченка. Також Пінчук заявив, що знає, хто це зробив.

"Я точно знаю, хто це зробив. Я уявляю, хто це організував, хто був технічним виконавцем і в який спосіб це було зроблено. Прізвища всіх виконавців я, звичайно, не знаю", - сказав він в інтерв'ю одному з російських видань.

При цьому Пінчук відмовився називати ім'я, проте показав фото - на ньому був зображений підтягнутий літній чоловік у військовій формі.

Варто нагадати, що американський рибак пішов за уловом, але помітивши у воді велику черепаху, вирішив для сміху поживитися нею. Однак жарт не вдався - рептилія виявилася не такою повільною, як про них говорять, і показала рибаку поцілунок смерті.

Самовпевнений рибак Майкл Ганлі та його друг Віктор Санчесіз зі штату Массачусетс прийшли на риболовлю. Там вони побачили у воді біля берега кількох черепах, і Майклу прийшла в голову божевільна ідея дістати одну з них.

Він почав витягати черепаху зі ставка, хоча та пручалася з останніх сил, і його товариш казав, що черепаха може бути агресивною, і добра від неї не варто чекати.

Нагадаємо, "смерть дитини була страшною": на Донбасі винесли вирок жорстокому збоченцю.

Як повідомляв Знай.uа, кривавий теракт в Харкові: вбивці українців можуть втекти на свободу.

Знай.uа писав, частини тіла упаковані у валізу: від знахідки під Києвом волосся стає дибки.