В Одесі молода дівчина та підліток напали на іноземця і пограбували.

Цю інформацію повідомила прес-служба обласної поліції.

Дівчата познайомились з молодим чоловіком на вулиці, після чого відправилися до нього додому. Під час нападу вони використовували газовий балончик, після чого накинулись на нього з ножем.

"Жертвою зловмисниць став громадянин однієї з європейських країн, з якими дівчата познайомилися на вулиці міста. Інтурист запросив своїх нових знайомих в квартиру, де юні правопорушниці вирішили отримати "легкі гроші". Щоб приборкати пильність чоловіка, дівчата спочатку застосували газовий балончик, після чого ножем завдали чоловікові тілесних ушкоджень", - повідомляє поліція.

У постраждалого дівчини вкрали два телефони, ноутбук та грошові кошти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Поліції вдалося знайти і затримати зловмисниць. Як виявилося, це місцеві жительки міста Одеса у віці 22 і 14 років.

За даним фактом проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження щодо ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Одесі побили журналістку металевою трубою під час зйомки незаконної забудови. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.

Журналіст-фрілансер Олена Балаба приїхала на місце подій після дзвінка місцевих жителів, які повідомили про незаконне будівництво, яке ведуть у їхньому дворі, і ймовірно захоплення території училища. Коли журналістка почала зйомку, на неї накинулася одна з причетних до забудови Марія Огнєва і почала бити шматком металевої труби.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на вулиці Хрещатик у Києві стався кричущий випадок. У четвер, 6 вересня, натовп підлітків напала на представників ЛГБТ. Одного з хлопців тричі вдарили ножем у груди.