Жителі кримського міста Армянська, де сталася хімічна катастрофа, на своїх сторінках у соцмережах поміщають фотографії, які були зроблені в межах міста.

У своєму профілі в Твіттері відомий кримський блогер RoksolanaToday&Крим виклав кілька фото, де помітно, що небо над Армянськом набуло страшний відтінок. Це сталося після химвикидів на заводі Кримський Титан.


“Захід сонця в Армянську на даний момент всіх кольорів таблиці Менделєєва. Мені одному здається, що небо неприродно темно-жовтого кольору”, - пише блогер. На знімках можна помітити, що протягом усього дня небо окрашивалось у всі можливі кольори, причому вони були вкрай неприродні. На одному зі знімків небо стало зеленим, на іншому яскраво-малиновим, а на третьому – жовтим. Користувачі мережі активно залишають коментарі по темі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


“Майже як на Венері, там теж сірчанокисла атмосфера”, “Колір говорить тільки про розмірі і кількості частинок в повітрі, але не про складі. Валіть остуда”, - відзначають вони.


Нагадаємо, що в Росії в Тольятті стався масштабна за своїми розмірами пожежа: запалав завод з виробництва хімічних речовин. Площа загоряння, як стало відомо, дорівнює 200 квадратних метрів. За словами місцевих жителів, загинули двоє монтажників, які брали участь у гасінні. Точна причина інциденту невідома. Але вважають, що спровокувати лихо могла цистерна з паливом.


Раніше Знай.UA повідомляв про те, що міста і села на Донбасі засихають через пошкодження ліній електропередач. Стало відомо, що воду місцевим жителям будуть подавати з резервуара. А якщо вода закінчиться, її будуть завозити на автомобілях. Також були озвучені умови, за яких місцеві служби готові приступити до налагодження ліній електропередач.

Знай.UA також інформував про те, що осінь вже щосили готова вступити у свої права. Стало відомо, якою буде погода в Україні на наступному тижні, і яким областям варто очікувати різких похолодань. Також українцям варто приготуватися до гроз і вітрів.