Авдіївка (Донецька область) залишилася без питної води через зупинку Донецької фільтрувальної станції (ДФС). Населенню міста воду видаватимуть з резервуара.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Донецькій області.

Наголошується, що в резервуарі ємністю 4 тис. куб. м, який розташований на території Авдіївки, питної води орієнтовно вистачить на чотири доби. Так, близько 19.00 6 вересня сталося пошкодження повітряної лінії електропередач, яка живить ДФС.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"У разі відсутності води в резервуарі, забезпечення населення водою здійснюватиметься шляхом підвозу автомобілями", - сказано в повідомленні.

Сьогодні, якщо будуть гарантії безпеки та припинення вогню, проводитимуть ремонт пошкодженої лінії та шукати поломку трансформатора.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 7 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому двічі було застосовано озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Про це повідомили в прес-центрі ООС.

Як стало відомо, в результаті обстрілу бойовиками загинув один український військовий. Ще двоє отримали поранення. Українських військових обстрілювали в районах населених пунктів Малинове, Щастя, Кримське, Орехово, Катеринівка, Луганське, Світлодарськ, Південне, Новгородське, Дослідне, Авдіївка, Павлопіль, Гнутово, Лебединське та Водяне.

Варто нагадати, що з'явилася інформація про те, що викид хімічних речовин на півночі анексованого Росією Криму, який спричинив екологічну катастрофу, може повторитися, якщо до регіону повернеться спека.

Так звана керівниця міжрегіонального управління Росспоживнагляду Наталія Пеньковська також підтвердила, що якщо денна температура підвищиться, повторний викид не виключено, і додала, що російська влада намагається вирішити проблему.

Нагадаємо, газове пекло близько: Нацбанк озвучив нові ціни.

Як повідомляв Знай.uа, блогер показав в цифрах, як знищуватимуть українців.

Знай.ua писав, Укрзалізниця знову підніме ціни, поліпшенням сервісу і не пахне.