У Москві на Люблінській вулиці сталася кошмарна ДТП. Водій за кермом "Фольксвагена" збив групу пішоходів.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Mash.

У повідомленні говориться, що чоловік спочатку виїхав на зустрічну смугу, а потім влетів у людей.

В результаті аварії постраждали дев'ять осіб, з них троє перебувають у критичному стані.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поліції вдалося затримати водія. Ним виявився громадянин Киргизії - Бекжан Сарбишев. За попередніми даними, чоловік спеціально влаштував наїзд. В кафе між гостями виникла сварка, і всі учасники вирішили вийти на вулицю, щоб розібратися по душах. Розбирання переросло в масову бійку, хтось дістав травмат і почав стріляти.

Це водій, який збив пішоходів на Люблінській вулиці
Це водій, який збив пішоходів на Люблінській вулиці

У свою чергу у Бекжана травмата не було, але був автомобіль.

Поліція Росії
Поліція Росії

Нагадаємо, що в суботу, 8 вересня, пізно ввечері в Одесі, на 6-й станції Великого Фонтану, сталася жахлива ДТП. Як розповіли очевидці, BMW зіткнувся зі Skoda, після чого вилетів на зупинку, де були люди. За інформацією патрульної поліції Одеси, загинули дві людини. За іншою інформацією - п'ятеро.

З місця аварії під озброєною охороною відвезли водія BMW. Відразу після зіткнення свідки ДТП намагалися самостійно покарати чоловіка, його побили. Зараз на місці події перебуває глава ГУНП в Одеській області Дмитро Головін. Рух на цій ділянці перекрито.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", з'явилася інформація про те, що в Болгарії, недалеко від міста Разград зіткнулися пасажирський мікроавтобус з фурою, в результаті чого 18 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в комі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в аварії, яка сталася в суботу, 8 вересня, під Коломиєю в Івано-Франківській області, загинуло двоє дітей і одна жінка, 8 постраждалих госпіталізовано.