У неділю, 9 вересня, комерційний літак Baby Air вилетів зі столиці країни Джуби, місто Йіроль. На борту під час польоту перебували 22 людини, з них троє — діти.

Цю інформацію повідомляють місцеві ЗМІ.

В результаті авіакатастрофи в Південному Судані загинули щонайменше 17. Деякі джерела повідомляють про 21 жертву.

Літак, під час аварії, пролітав над озером. Після падіння тіла довелося витягати з води.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Повідомляється, що трьом людям вдалося врятуватися: це 6-річна дитина, дорослий чоловік, і лікар з Італії, який допомагав місцевим, він знаходиться в критичному стані. Ще двоє пасажирів вважаються зниклими без вісті.

Нагадаємо, що у центральному регіоні Непалу розбився вертоліт Altitude Air, на борту якого знаходилися пасажири. В результаті аварії вижила лише одна жінка-пасажир. Вона отримала серйозні травми нижньої частини тіла і була терміново госпіталізована.

Відомо, що вертоліт втратив зв'язок приблизно в 8:00 за місцевим часом після зльоту з Самагауна. Повітряне судно повинно було доставити в Катманду пацієнта і п'ятьох пасажирів.

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що судно не загорілося. Керуючий директор Altitude Air Німа Нуру Шерпа з посиланням на слова місцевих жителів розповів, що зв'язок з землею вертоліт втратив після того, як пролетів близько 30 кілометрів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в результаті страшної аварії з участю трактора з причепом для пасажирів, у федеральній землі Нижня Австрія на північному сході країни, постраждали 13 людей. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Kleine Zeitung, яке посилається на заяву місцевих рятувальників.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в акваторії Чорного моря запросив допомогу малий буксир "Шквал", екіпаж якого покинув судно і дрейфує на плоту в бік Криму.