У суботу, 8 вересня, поблизу селища Лисянка Черкаської області сталося смертельна дорожньо-транспортна пригода.

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля об'їжджаючи ями на дорозі, не побачив, як на зустріч йому летів позашляховик. В результаті ДТП чоловік, який перебував за кермом легковика, з'їхав у кювет і врізався в дерево.

ДТП у Черкаській області
ДТП у Черкаській області

Від удару 27-річний чоловік вилетів з салону і загинув, його 7-річний син і вагітна дружина були госпіталізовані. У жінки почалися передчасні пологи. Про смерть чоловіка її не сповістили.

ДТП у Черкаській області
ДТП у Черкаській області

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами місцевих жителів, півмісяця тому на цьому ж місці люди перекривали трасу, вимагаючи від влади відремонтувати дорожнє покриття, але з тих пір нічого не було зроблено.

ДТП у Черкаській області
ДТП у Черкаській області

ДТП у Черкаській області
ДТП у Черкаській області

Нагадаємо, що в результаті страшної аварії з участю трактора з причепом для пасажирів, у федеральній землі Нижня Австрія на північному сході країни, постраждали 13 людей. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Kleine Zeitung, яке посилається на заяву місцевих рятувальників.

За оперативною інформацією поліцейських, ДТП сталося напередодні увечері в комуні Альхартсберг, ймовірно, під час святкувань. На місце події прибули рятувальні вертольоти і машини швидкої допомоги.

Під час події в причепі трактора перебувало 14 осіб. Сім людей отримали легкі травми, шість – важкі. Серед постраждалих були тільки жінки, в тому числі вагітні. Всі вони були доставлені в лікарні. Причина аварії поки не встановлена.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у мережі з'явилося шокуюче відео з камер, яке було знято в Москві вранці. На відео можна помітити, як неадекватний водій, програвши у бійці, сідає в машину і на великій швидкості збиває 10 чоловік.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на півночі Красноярського краю водій іномарки потрапив у страшну аварію, яка нагадує сцену з відомого фільму жахів "Пункт призначення". Так, у місті Талнах, який знаходиться під Норильськом, водія наскрізь пронизала труба.