Страшний злочин, який стався у Дніпровському районі, поставив на вуха весь Київ: молодий хлопець, житель Вишневого, вбив чоловіка і ховався в його квартирі під диваном.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління столичної Національної поліції.

вбивство в Києві

Так, до чергової частини звернулися мешканці будинку, коли в під'їзді з'явився неприємний запах і разом з тим люди згадали, що не бачили свого сусіда вже декілька днів, і до нього неможливо ні достукатися, ні додзвонитися.

Рятувальники за допомогою пожежної драбини потрапили до квартири. В кімнатах панував безлад, а господар оселі лежав бездиханний і прикритий простирадлом.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

вбивство в Києві

"При огляді місця події поліцейські знайшли хлопця, який пховався під диваном. Його відразу затримали, оскільки він надав свідчення, що скоїв вбивство господаря квартири. Це - 22-річний молодий чоловік, він декілька місяців жив у потерпілого, який працював охоронцем в ювелірному магазині, і повинен був допомогти із працевлаштуванням підозрюваному. Встановлено також, що затриманий кілька днів жив у квартирі з трупом, користувався речами вбитого, виходив в магазин за спиртним і продуктами", - розповів глава отделеления Андрій Крищенко.

вбивство в Києві

За попередніми даними, приятелі влаштували посиденьки з алкоголем, під час яких між ними розгорілася сварка. Молодий чоловік взяв травматичну зброю і кілька разів вистрілив господареві квартири в голову. Після цього злочинець схопив молоток та ніж, якими понівечив тіло чоловіка. Правоохоронці порушили проти хлопця кримінальну справу, йому загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, російський політолог назвав замовника вбивства Олександра Захарченка.

Як повідомляв "Знай.uа", ревнивець шість разів вистрілив в наречену, дізнавшись її таємницю.

Також портал "Знай.uа" писав, жінка з мачете накинулася на перехожих у Великобританії.