Від початку тижня в Україні уже стається друга дорожньо-транспортна пригода за участі поліції. Вночі, в Києві, автівка на "євробляхах" влетіла у машину поліції охорони.

Цю інформацію повідомляє dtp.kiev.ua.

У повідомленні йдеться, що автомобіль Daewoo на великій швидкості врізався в автомобіль правоохоронців. Від удару поліцейських відкинуло аж на трамвайні колії.

В Киеве на улице Василенко Деу на «евробляхах» столкнулся с полицией В понедельник, 11 сентября на улице Николая...

Posted by dtp.kiev.ua on Monday, 10 September 2018

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

За кермом Daewoo знаходився громадянин Лівії. Він пояснив, що не зміг впоратися з керуванням, через мокру дорогу. Свою провину визнав і заявив, що готовий відшкодувати збитки.

Нагадаємо, що вночі в Києві на вулиці Олени Теліги сталася ДТП: сміттєвоз Mercedes перекинувся на дорозі. Аварія трапилася близько 1:30. Як розповіли поліцейські, сміттєвоз їхав по Теліги в бік проспекту Степана Бандери, передає Інформатор.

Навпаки заправки Shell автомобіль врізався у відбійник, після чого перекинувся на бік. Прибулі на місце правоохоронці допомогли водієві вибратися з машини.

За словами водія, у автомобіля відмовили гальма.
Подробиці події встановлюються. Рух на двох з трьох смуг було обмежено. На місце виїжджали медики, на щастя, госпіталізація нікому не знадобилася.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", в мережі опубліковано шокуюче відео, на якому можна побачити стиль їзди 27-річного стрітрейсера Олега, який увечері 8 вересня за кермом BMW на великій швидкості зіткнувся з автомобілем Skoda і влетів в зупинку з людьми.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Києві 9 вересня п'яна в друзки жінка влетіла в стовп, а після аварії влаштувала істерику прибулим на місце події патрульним. Про інцидент повідомляється в Telegram-каналі "Київ Оперативний".