В соцмережах був опублікований відеозапис з ридаючою росіянкою, яка зізнається, що їй дуже соромно за Росію. Відеозапис виклали в мікроблозі "zello-хохма"


Ця реакція була зумовлена побиттям людей співробітниками правоохоронних органів, що відбувалися під час мітингу проти підвищення пенсійного віку. Дві жінки до сліз були вражені тим, що відбувається.


"Мені соромно за Росію!, - каже одна з них на камеру. – Я була за Росію, а тепер мені соромно! Хіба так можна бити людей? Я думала українці брешуть. Я була на Кіпрі, українці розповідали мені, а я думала, що вони брешуть. Чесно слово, ви знаєте, як я захищала Путіна, свою Росію!"

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Слід нагадати, що мітинги проти пенсійної реформи пройшли по всій території Російської Федерації. Як стало відомо від російських кореспондентів, людей кидали на землю, співробітники Омону били мітингувальників. Не шкодували та співробітників ЗМІ. Крім цього, учасником скандального побиття став і політик Володимир Жириновський, який спочатку, ховаючись за спинами охоронців, ображав народ, а потім почав бити людей, яких валили на землю. Відеозапис був викладений у мережу. Також під удар потрапляли діти. У загальній складності було заарештовано понад 800 осіб.


Нагадаємо, раніше Знай.UA писав про те, що в Росії назріває бунт, а рейтинги Путіна різко впали. Бунт був визначений після прийняття пенсійної реформи.


Раніше Знай.UA повідомляв, що кияни вимагають у Кличка закрити аеропорт. Готується бунт. Так, кияни просять зупинити роботу київського аеропорту "Жуляни". Причиною стало те, що літаки пролітають безпосередньо над житловими будинками, що доставляє безліч незручностей мешканцям, а також просто небезпечно.