Як повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 9 вересня, по всій Росії пройшли масові акції протесту проти пенсійної реформи Путіна. На одному з таких мітингів – в Москві – засвітився путінський "клоун" Жириновський.

Одіозний російський політик, віце-спікер Держдуми РФ, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський разом зі своїми хлопчиками побили людину на мітингу проти пенсійної реформи. Варто відзначити, що Жириновський вигукував на його адресу образи.

Прийшов на акцію прихильників Навального Жириновський почав розповідати оточуючим, що у підвищенні пенсійного віку винні комуністи. Після цього, він був оточений людьми, які викрикували в його адресу "Клоун!". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Охорона політика насилу стримувала натовп. Потім Жириновський разом зі своєю охороною повалив на землю одного зі своїх кривдників і почав його бити ногами, вигукуючи "Яка ти людина, ти г*вно!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як виявилося, Жириновський на мітингу побив громадянина України на ім'я Сергій. Про це повідомив телеграм-канал "112".

"Сьогоднішнім опонентом Володимира Жириновського виявився громадянин України. Загалом, Сергій назвав Вольфовича г*вном, але в заяві про це ні слова. Пише, була дискусія. При чому наші пенсії і 404?", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Раніше повідомлялося, що людей, які вийшли на мітинги в Росії, б'ють і заарештовують. 9 вересня, у неділю, у багатьох російських містах пройшли мітинги проти підвищення пенсійного віку, які були організовані опозиціонером Олексієм Навальним. Відомо, що ще за кілька днів до мітингів організатори, в тому числі і сам Навальний були затримані, але, незважаючи на це, тисячі людей вийшли на акції протесту в багатьох містах.

Нагадаємо, в Росії почалися масові арешти прихильників Навального.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що коричневий заміс Жириновського зняли на відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що цербери Путіна почали кривавий спектакль, жорстке відео.