На вулиці Городоцькій у Львові після падіння з другого поверху померла 24-річна дівчина. Інцидент стався вночі.


Така інформація стала відома від ГУ НП Львівської області для видання Zaxid.net.


Правоохоронці змогли дізнатися, що загибла була не з числа місцевих жителів, а орендувала квартиру за адресою Городоцька, 39. З вікна саме цієї квартири вона і випала.


"Про інцидент ми отримали повідомлення в 2:15. Від отриманих травм дівчина померла відразу ж на місці події. Поліція призначила проведення експертизи і уточнює всі обставини", - повідомила речник ГУ НП Львівській області Світлана Добровольська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще


До того ж, поліцейські повідомили, що на даний момент невідомо, чи був хтось ще в квартирі на момент падіння.


Раніше стало відомо, що на трасі під Львовом померла 19-річна школярка. Наголошується, що при лобовому зіткненні автомобілів постраждали ще двоє чоловіків, які госпіталізовані і перебувають у досить важкому стані. Відзначається, що за тілом дівчини вже виїхали батьки, які не можуть оговтатися від горя. Також з'ясувалося, що дівчина тільки нещодавно переїхала на навчання до Польщі, а до 9 класу вчилася в Україні. Школярка повинна була повернутися на перший навчальний день після канікул.


Знай.UA писав про те, що в Пітері жінка випала з вікна разом з дитиною. Дана подія сталася на очах у очевидців і рятувальників. З'ясувалося, що вистрибнула жінка з 23 поверху. Від отриманих травм і дитина, і мати померли на місці.


Також Знай.UA писав про те, що дівчина розповіла страшну історію про своє інтимне життя і весілля з зомбі-лялькою. Як зазначає оповідачка, вона намагалася боротися зі своїми почуттями і навіть намагалася "розлучитися" з дивним коханим. Дівчина зізнається, що у неї пізніше були стосунки з хлопцями, але всі вони виявилися не такими прекрасними, як лялька із розірваним ротом.