У США в одній, здавалося б, звичайній родині живе незвичайна 19-річна дівчина по імені Фелісіті Кадлек. Так, Фелісіті кинула виклик усталеній системі відносин і бореться за право на дивну любов.

Фелісіті розповіла, що страшна лялька по імені Келлі з напіврозкладеним обличчям з'явилася у неї, коли їй було 13. І з часом, дівчина зрозуміла, що відчуває до страхітливої іграшки-зомбі почуття. Про це пишуть американські ЗМІ.

За словами героїні, пізніше вона все ж мала досвід відносин з хлопчиками, але вони виявилися непорівнянні за глибиною з відчуттями до Келлі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Спочатку дівчина намагалася боротися зі своїми почуттями і навіть кілька разів "розлучалася" з лялькою. Але потім зрозуміла, що бігти від кохання марно, і прийняла все як є. За словами Фелісіті, саме з Келлі вона почувається затишно і безпечно і відчуває справжній зв'язок під час "інтимних моментів".

19-річна американка підбирає об'єкту свого обожнювання одяг, покриває ляльку поцілунками і навіть зробила татуювання з її ім'ям на руці. Також вона стверджує, що незабаром збирається одружитися з лялькою. Адже вони зустрічаються вже три роки і навіть придбали кільця.

"Я зробила тату з її ім'ям на руці навесні, тому що вона завжди буде частиною мого серця — вона частина мене, і ніхто не може це змінити. У нас нормальні, інтимні стосунки, які розвиваються, як і звичайні. І ми одружимося у вересні", - заявила дівчина.

Причому дівчина чудово розуміє, як на це відреагують інші. Їй вже не раз доводилося зустрічатися з критикою і несхваленням. Друзі і члени сім'ї не в захваті від її задуму і просять хоча б не брати ляльку з собою, коли Фелісіті виходить з дому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переробленням класичних ляльок Барбі займається українська художниця Ольга Кам'янецька. Відомо, що художниця додає новим обличчям "недоліки" з реального життя.

Варто нагадати, що в штаті Флорида в США на узбережжі Атлантичного океану рибалки знайшли шокуючу знахідку. Вони виявили на прибережній смузі труп немовляти. Рибак, який знайшов тіло дитини, спочатку прийняв її за ляльку.

Нагадаємо, створено найреалістичнішу ляльку для чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа, гола одеська Барбі розповіла про сприйняття світу.

Знай.uа писав, топ найстрашніших місць на планеті.