У Москві мотоцикліст наїхав на пішохода в одному з парків, а після цього завдав удари розлюченому жителю столиці.


Байкеру зробили зауваження, але він став вести себе неадекватно і пропустив слова повз вуха, не реагуючи на погрози викликати поліцію. Коли навколо зібралися перехожі, він став показувати посвідчення, а потім зник з місця аварії, мало не збивши ще одного пішохода.


На даний момент особа винуватця події не встановлена.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що відома модель Инстаграма і співачка Настя Кучері потрапила в жахливу аварію під час свого відпочинку в Ніцці. Пізніше з'ясувалося, що дівчина проїжджала по серпантину, а назустріч їй винеслася машина. Від переляку Настя смикнула за кермо і злетіла з дороги. Піар-агент музичної виконавиці повідомив, що Настя пролетіла близько 18 метрів. Все обійшлося без трагедії, але співачці довелося ампутувати два пальця правої руки. У Насті не було депресії, вона відразу ж почала працювати. Як уточнюється, Кучері навіть готова поділитися своїми емоціями від пережитого. Так, дівчина присвятила пісню аварії. Нагадаємо, що Настя Кучері – дочка бізнесмена Ігоря Кудряшкина. Співати дівчина почала в 15 років, на її рахунку вже не один десяток композицій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Раніше Знай.UA писав про те, що в Запоріжжі сім'я вчительки з Львівської області втратила трьох дітей у жахливому ДТП. Уточнюється, що жінка їхала в автобусі, який перекинувся. Вчителька втратила сина та двох племінників. Сестра її брата перебуває в лікарні без свідомості. Як уточнюється, раніше жінка втратила чоловіка. Чоловік Ольги, вчительки, також загинув у ДТП.


Нагадаємо, Знай.UA повідомляв, що київський мажор збив дитину на своєму розкішному автомобілі. Пригода сталася на бульварі Лесі Українки в Києві. Із-за інциденту загинула 10-річна дівчинка. Водія заарештували на місці. На даний момент він вже ознайомився зі справою і очікує винесення вироку судом.