Новою дівчиною лідера угрупування "Ленінград" Сергія Шнурова може виявитися дочка екс-глави служби безпеки УГМК Валерія Абрамова. Така інформація стала відома від видання URA.ru, яке провело своє розслідування по розпізнаванню особистості дівчини.

Слід уточнити, що на церемонії вручення премії GQ Сергій Шнуров, який пережив розлучення з дружиною, прийшов з новою коханою. Телеграм-канал Super впізнав в ній 27-річну випускницю МДУ Ольгу Абрамову – дочка підприємця з Єкатеринбурга, яка, до того ж, вивчала історію мистецтв у Лондоні. Така дівчина і справді існує. На сайті Tatler було знайдено інтерв'ю з Ольгою Абрамової за 2010 рік. У ньому вона повідомляла, що в 14 років перебралася до Москви, а коли вона приїжджає в Єкатеринбург, то любить запалювати в клубах.

Інтернет-пошуковик на запит "бізнесмен Абрамов" відразу видав посилання на одного топ-менеджера – Абрамова Валерія. До цього він був співробітником УМГК і керував службою безпеки, однак в 2013 році, як зазначають ЗМІ, він став директором із зовнішніх зв'язків. Як далі розвивалася кар'єра директора невідомо – на сайті компанії відсутня інформація.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Джерело, наближене до УГМК, зазначило, що у Валерія Абрамова є дві дочки – Юлія Абрамова і Ольга Абрамова. Інсайдеру була продемонстрована фотографія Ольги, на що інформатор повідомив, що вона і справді схожа на дочку топ-менеджера.

Відомості про те, що Сергій Шнуров зустрічається з дочкою Валерія Абрамова, була побічно підтверджена і через доступні джерела. Так вдалося дізнатися, що у Верхній Пишмі (батьківщина УГМК) раніше отримувала паспорт якась Валерія Абрамова. Її по-батькові – Валеріївна, а вік – 26 років.

Журналісти звернулися до прес-служби УГМК, там повідомили, що не готові дати коментар з даного питання. За наданим номером до Валерія Абрамова не вдалося додзвонитися – він не відповідає на дзвінки.

Раніше стало відомо, що не так давно Сергій Шнуров засвітився зі своєю колишньою любов'ю – Оксаною Акіньшиною. Після посиденьок в ресторані пара ніжно розцілувалася. Прихильники впевнені, що почуття між парою ще залишилися.

Знай.UA повідомляв, що Сергій Шнуров був зображений за поцілунком з незнайомкою в соцмережах.

Також Знай.UA писав про те, що новий "український" кліп Шнурова б'є рекорди переглядів.