Відомий російський музикант Сергій Шнурів потрапив на відео під час прогулянки з дівчиною в центрі Москви. Кадри були опубліковані однієї з користувачок Instagram і на них явно видно не дружня прогулянка.

На відео вокаліст групи "Ленінград" йде в обнімку з дівчиною у Ковальському мосту. До цього на відносини з Шнуровим натякала модель з Санкт-Петербурга Ксенія Костровская. Вона навіть публікувала в мережі фотографію поцілунку з артистом.

Після гучного розлучення з Матільдою, Шнурова також підозрювали у відновленні відносин з актрисою Оксаною Акіньшиною.

Проте сам виконавець ніяк не коментує ці чутки. Також він не пояснював, що відбувається на фотографіях, але Ксенія сама незабаром прибрала знімки з публічного доступу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ім'я дівчини, з якою йшов Шнурів в обнімку по центру Москви, досі невідомо. А ось відео залишилося.

Останнім часом все обговорюють скандального лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова. Так, у соціальній мережі Instagram ненадовго засвітилися пікантні фотографії, на модель з Санкт-Петербурга Ксенія Костровская цілується з розведеним Шнуром. Однак потім дівчина видалила знімки.

Варто відзначити, що про власниці Instagram-аккаунта відомо не так багато: вона професійна фотомодель, живе в Пітері. В профілі Ксенії значаться тільки два посилання — на школу-студію перманентного макіяжу і "студію візуальних змін".

Нагадаємо, шабаш відьом і інтим на сцені: "Ленінград" екранізував Гоголя, яким ви його не знали. Ви будете в шоці від фантазій музикантів.

Як повідомляв "Знай. ua", Шнурів сам не зрозумів: Ленінград випустив кліп-рекламу, соцмережі біснуються. Користувачі запідозрили Шнурова в рекламі виборів.

"Знай. ua", писав, що "випийте, вам стане легше": Шнурів і Гребенщиков записали саундтрек до фільму про українського генія. Рокери здивували фанатів несподіваним тандемом.