В мережі опублікували кліп на пісню лідера угрупування "Ленінград" Сергія Шнурова, яку той написав для заключної частини трилогії фільмів про пригоди українського письменника Миколи Гоголя.

Пісню музиканти "Ленінграда" створили для фільму "Гоголь. Страшна помста". Кліп вийшов абсолютно в дусі колективу.

Кліп, як і інші кліпи оригінальної російської групи, містить сюжет і виглядає, як міні-фільм. Отже, за сюжетом в провінційний театр приїжджає режисер з Москви з метою поставити повість "Вій" Миколи Гоголя в сучасній інтерпретації. У кліпі, за класикою, є ненормативна лексика і оголені дівчата.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За перші кілька днів після того, як кліп опублікували на відеохостингу YouTube, його вже подивилося більше 1 мільйона чоловік. І ця цифра зростає з кожною годиною.

Кліп вийшов у дусі "ленинградовців": там і оголені дівчата танцюють, і пропонують "підняти щось замість століття".

Цей кліп розповідає про те, як театрал з Москви вирішив поставити повість "Вій" Миколи Гоголя в сучасній інтерпретації, - і що з цього вийшло.

Раніше стало відомо, що лідери груп "Ленінград" Сергій Шнуров і "Акваріум" Борис Гребенщиков записали спільну пісню під назвою "Не дай вам бог".

Створили вони це не заради забави і не щоб потрафити докучливий натовп, а для справи! Композиція увійшла в саундтрек третьої частини пригод писаря-провидця і його друга-детектива Олега Меньшикова "Гоголь. Страшна помста", яка нещодавно прикрасила собою кінопрокат.

Нагадаємо, Сергій Шнуров затягнув у жаркі обійми чергову незнайомку: відео.

Як повідомляв "Знай. ua", шабаш відьом і інтим на сцені: "Ленінград" екранізував Гоголя, яким ви його не знали.

"Знай. ua" писав, що "випийте, вам стане легше": Шнурів і Гребенщиков записали саундтрек до фільму про українського генія.