В ніч на 15 вересня група невідомих з гвинтівок і пістолетів розстріляла людей в центрі Мехіко. Про це повідомляють місцеві ЗМІ в Twitter.

Жахливий інцидент стався на популярною туристичною площі Гарібальді в центрі мексиканської столиці. В результаті обстрілу загинуло троє осіб, а ще сім було поранено.

Нападники втекли на мотоциклах. Очевидці стверджують, що троє стрільців були одягнені як мексиканські музиканти маріачі. Їх почали переслідувати поліцейські, проте їм вдалося втекти після стрільби.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На місце події прибули поліцейські, співробітники прокуратури, а також міністр громадської безпеки мексиканської столиці.

Всі постраждалі від нападу госпіталізовано. Відомо, що деякі з них знаходяться у важкому стані.

Співробітники правоохоронних органів шукають нападників.

Раніше повідомлялося, що 14 вересня у Києві напали на суддю Святошинського районного суду Сергія Дячука – саме він займався розглядом справ про активістів Революції Гідності, а також діях колишніх співробітників "Беркуту" під час подій на Майдані Незалежності в 2014 році.

За даними Ради суддів України, інцидент стався біля будинку Дячука, близько 22.30, у даний час він перебуває в одній зі столичних лікарень. Правоохоронцям поки що не вдалося затримати нападників.

Нагадаємо, на суддю по справі активістів Майдану і "Беркуту" напали в Києві. Справи про події Революції Гідності затягнулися на роки. Суддя вже висловив перші припущення про напад.

Як повідомляв "Знай. ua", в кафе Харкова стріляли, є загиблі, місто в паніці. У Харкові представники кримінальних кіл влаштували перестрілку з СБУ.

"Знай. ua" писав, що чоловік розстріляв жінку і всіх, хто траплявся на шляху. Конфлікт завершився смертю шести чоловік.