Як стало відомо, причиною виявилася ймовірність отруєння газом. Сильний запах відчувався в школі з самого ранку. На даний момент здоров'ю і життю дітей нічого не загрожує. Приміщення навчального закладу дезінфікують.


Така інформація стала відома від прес-служби Львівської міської ради.


“За даними управління освітою, сьогодні були евакуйовані діти з школи No77 з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності, яка розташована за адресою: вулиця Івана Виговського, 7-А. О 9:00 сильний запах газу почав поширюватися по території школи та в фойє. 437 дітей, які перебували на той момент у школі, були евакуйовані на територію церкви”, - повідомляють в прес-службі.


Як стало відомо, за висновком газової служби, яка прибула на місце події, на території гаражів, розташованих біля школи, невідомі злили конденсат з газового балона. На місці події працювали рятувальники для ліквідації наслідків.
Співробітники аварійної служби газу знайшли місце розливу газу з балона на території гаражів, що знаходяться поруч.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Рятувальники локалізували і знешкодили джерело запаху. На даний момент приміщення школи провітрюються і проходять всі стадії дезінфекції.


«Життю дітей та персоналу школи нічого не загрожує», - повідомило керівництво навчального закладу.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Львові дітей просили не купувати щоденники до початку року, а запропонували видавати в школах. Так, батьки помітили на передостанній сторінці щоденника-новинки страшну інформацію щодо фінансової компенсації за смерть і травму дитини. А також сама обкладинка виявилася жахливо депресивною.


Раніше Знай.UA писав про те, що в щоденниках російських школярів були виявлені формули важких наркотиків. Ними були прикрашені сторінки канцелярського виробу.


Також Знай.UA розповідав, що директор однієї зі шкіл поблизу Рівного відкрила свій бізнес в навчальному закладі, чим розлютила батьків учнів.