За результатами дослідження фахівці виділили 10 основних справжніх причин відмови жінок від інтиму.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відсутність інтересу до партнера - багато жінок зізналися, що відмовляються від інтимної близькості з чоловіками, оскільки вони їх більше не приваблюють.

Більше того дехто з жінок розповів, що під час моменту близості вони думабть про зовсім інших чоловіків.

Комплекси - деякі уникають статевих відносин, так як вважають себе непривабливими - зайва вага, маленькі груди і т.д.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Боязнь завагітніти - також часта причина відмови від виконання подружніх обов'язків. Зокрема це стосується молодих дівчат.

Груба поведінка партера або його егоїзм - жінка зненавидить секс, якщо чоловік буде занадто яскраво проявляти домінантність і приносити задоволення тільки собі.

Фригідність також багато вказували як одну з причин відмови від сексу. Деякі жінки просто не отримують задоволення від інтимної близькості. Сексологи неодноразово заявляли, що кожну жінку можна "розбудити", все залежить тільки від чоловіка.

Також деякі представниці слабкої статі відчувають сором при появі в оголеному вигляді перед чоловіком, інші бояться зізнатися, що не відчувають оргазм. Гігієна також може стати причиною небажання усамітнюватися з чоловіком (зокрема, рослинність в інтимних місцях). У числі інших причин фахівці виділили зміну орієнтації.

Разом з тим варто відзначити, що сексолог Олена Малахова розповіла про те, яка важлива чуттєвість і емоції в сексуальне життя партнерів.

1. Будь зрозумілим

У сучасному суспільстві не прийнято відкрито говорити про секс. Замовчування своїх сексуальних бажань і фантазій призводить до того, що людина не може більш повно отримати задоволення у сексі. Накопичується напруга в парі, невдоволення собою і партнером. А це, в свою чергу, благодатний грунт для сварок і конфліктів.

Деякі істеричні жінки очікують, що їх чоловік буде суперкоханцем, угадывающим їх таємні бажання. Такий поширений міф – часта причина дисгармонії в парі.

Чого хочуть чоловіки в сексі?

Нагадаємо, чому ейфорія в ліжку змінюється почуттям відчаю і сумом.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені розповіли, чому ви досі самотні.

Також "Знай.ua" писав, що робот-бешкетник танцює на пілоні краще за жінок.