Велелюбна і, ймовірно, зовсім нескромна пара вирішила зайнятися сексом прямо на вулиці в центрі Лондона.

Цю інформацію повідомляє видання Тһе Sun.

Перед тим, як приступити "до справи" парочка пристрасно цілувалася. По всій видимості, стримати порив пристрасті, що їх охопила, не вдалося.

Коханців не збентежив й той факт, що інтимним утіхам вони віддалися в безпосередній близькості від ресторанів, де в цей час вечеряли відвідувачі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Деякі гості закладу сиділи у них прямо під носом, однак шалені коханці не помічали нікого.

Очевидці припустили, що пара могла бути в стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, що британські журналісти зробили добірку найбільш цікавих коментарів на найпопулярнішому в світі порносайті PornHub. Як виявилося, найчастіше відвідувачі цього сайту обговорюють зовсім не постільні сцени і сексуальні техніки. Увага людей прикута до киноляпам. Користувачі багато жартують і обговорюють в коментарях політику.

Наприклад, у коментарях до одного з відео з популярною актрисою виник розмова про релігії, де користувачі обговорювали Ісуса та латинські тексти молитов. Люди часто чіпляються до декорацій та дірок у сюжеті.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", більшість жінок, які не відчувають задоволення від сексуальної/еротичної близькості з чоловіком, мають набір специфічних уявлень про себе та/або про близькості. Про це пише психотерапевт Марія Довгих, передає НВ.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що більшість чоловіків хоча б раз замислювалися над питаннями, які на думку жінок звучать взагалі досить кумедно – "чи насправді їй зі мною добре?", "а може вона імітує оргазм?", або ще гірше "і що я не так зробив?".