Сексолог Олена Малахова розповіла про те, яка важлива чуттєвість і емоції в сексуальне життя партнерів. Читай про це в матеріалі Clutch.

1. БУДЬ ЗРОЗУМІЛИМ

У сучасному суспільстві не прийнято відкрито говорити про секс. Замовчування своїх сексуальних бажань і фантазій призводить до того, що людина не може більш повно отримати задоволення у сексі. Накопичується напруга в парі, невдоволення собою і партнером. А це, в свою чергу, благодатний грунт для сварок і конфліктів.

Деякі істеричні жінки очікують, що їх чоловік буде суперкоханцем, угадывающим їх таємні бажання. Такий поширений міф – часта причина дисгармонії в парі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

2. УДОСКОНАЛЮЙ СВІЙ НАВИК

Уміння займатися сексом – це точно такий же навик, як водіння автомобіля.

Тільки з постійним партнером, людина розвиває і вдосконалює свій сексуальний навик. Ця здатність не дається нам від народження.

3. РАППОРТ З СОБОЮ, РАППОРТ З ПАРТНЕРОМ

Довіра відіграє істотну роль у здатності жінки досягати оргазму. Адже для цього необхідно розслабитися. Чоловік також має потребу в безпечному середовищі. Щоб показати себе з вигідного боку в сексі, йому потрібна довіра і підтримка жінки.

4. ЕКСПЕРИМЕНТУЙ!

Секс не терпить рутини, нудьги, монотонності. Це та частина життя, в якій творчий підхід життєво необхідний. Тому сміливі або не дуже експерименти виявляються як раз до речі.

5. ЗАЛИШАЙ ЛЕГКЕ ВІДЧУТТЯ ГОЛОДУ

Заборонений плід солодкий. Тому заборони людині займатися сексом, регламентируй його статеве життя, і він обов'язково порушить цю заборону.

6. ВИВЧАЙ!

Будь антропологом своєї сексуальності і сексуальність партнера. Це найбільш виграшна позиція.

У випадку гармонійної сексуальності пари, її можна розглядати як добре злагоджений, саморегулюючий механізм, який постійно розвивається. Зберігає якусь свою базу і бере щось корисне та цікаве для себе ззовні.

Нагадаємо, чоловік ніколи не захоче таку жінку: топ-5 помилок.

Раніше Знай.ua повідомляв, ніколи не скаже "ні": три види інтиму, від яких жінки втрачають голову.

Також Знай.ua писав, "Краще займися прибиранням": найбезглуздіші інтимні поради від наших бабусь.