У вівторок, 18 вересня, співробітники патрульної поліції затримали в Херсоні підполковника Служби безпеки України, який мастурбував на дитячому майданчику.

Про це повідомила громадська активістка Інна Усачова в групі Самооборона Херсон в соціальній мережі Facebook.

Як стверджує жінка, підполковник був у стані алкогольного сп'яніння. Пригода сталася 15 вересня о 15:30, однак про це стало відомо тільки зараз.

Також повідомляється, що при спробі втекти від поліцейських чоловік втратив своє службове посвідчення. Крім того, в коментарях до повідомлення опубліковані фото з місця затримання і посвідчення підполковника СБУ. Згідно інформації, хуліганом виявився Рожков Сергій Миколайович.

Posted by Інна Усачова on Tuesday, 18 September 2018

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На даний момент жодних офіційних повідомлень про те, що сталося від поліції немає. Проте місцеві ЗМІ з посиланням на власні джерела в СБУ підтверджують факт затримання співробітника спецслужби.

У свою чергу прес-секретар СБУ Олена Гітлянська в коментарі УНІАН заперечує мастурбацію підполковника, хоча визнає, що "хуліганство" з його боку все ж було.

"Інформація не відповідає дійсності. Там було дійсно дрібне хуліганство (не таке, як пишуть) і ми співпрацюємо з поліцією", - повідомила вона.

При цьому Гітлянська не уточнила, яке саме дрібне хуліганство інкримінують співробітникові СБУ.

У прес-службі Головного управління СБУ в АРК відмовилися коментувати інформацію про затримання.

"Ми не коментуємо цю інформацію. Зверніться до людини, яка її поширила", - відповіла прес-секретар ГУ СБУ в АРК Вероніка Фролова.

Нагадаємо, що під Києвом затримано банду на чолі з чиновником.

Як повідомляв портал Знай.uа, при власних дітях чоловік спочатку бив 29-річну жінку палицею, а потім насмерть зарубав її сокирою.

Також портал Знай.uа писав, що детективи Національного антикорупційного бюро України готові вдаватися до провокацій для документування потенційних підозрюваних у вчиненні корупційних злочинів.