Жінка, у якої було 10 дітей і яка, за чутками, була вагітна 11 дитиною, повісилася. Трагедія трапилася в селі Бобрик в Київській області. За інформацією ТСН, 37-річна Любов Нижник, мати шести дочок і чотирьох синів, повісилася у сараї в своєму господарстві, поки кілька молодших дітей грали у дворі.

Мертву жінку знайшли діти, які в цей час грали у дворі, недалеко від сараю. Чому мати з десятьма дітьми зважилася на цей крок – свої версії селяни розповіли журналістам. У селі кажуть, що самогубця нібито була вагітна одинадцятою дитиною.

Її родичі не хочуть спілкуватися зі ЗМІ. За годину до смерті жінки, за словами сусідів, вони чули, як вона сварилася зі своїм співмешканцем. Наразі обставини трагедії з'ясовуються. У поліції повідомили, що ознак будь-якого стороннього втручання в смерть Любові Нижник поки не виявлені. Також наголошується, що жінка не залишила ніякої посмертної записки.

Що стосується дітей, то 9 з них Любов Нижник народила від першого чоловіка. Він після весілля привіз 19-річну дівчину в Київську область з Чернігівської. Саме загиблий чоловік хотів велику родину. За словами сусідів Люба ніде не працювала, тільки народжувала дітей, а всім іншим займався чоловік.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Однак після того, як його вбив щойно вийшовший з в'язниці земляк, вдова з купою дітей не довго сумувала через та через деякий час після похорону привела в дім співмешканця. Десята за рахунком дитина вже від нового чоловіка. Подейкують, що на момент смерті жінка також була вагітна – вже 11-ю за рахунком дитиною. Сусіди вважають, що поліція повинна допитати співмешканця самогубці, щоб встановити, що сталося перед трагедією.

Нагадаємо, у столиці неадекват накинувся на натовп з ножем, четверо в критичному стані.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на Миколаївщині пенсіонер відкрив стрілянину по дітях посеред білого дня.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірку Instagram знайшли мертвою на судні мільярдера.