У четвер вранці, 20 вересня, на трасі "Харків -Сімферополь" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляє прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварія сталася у Михайлівському районі Запорізької області неподалік від селища Тракторне.

"Зіткнулися легковий автомобіль Lanos і мікроавтобус MERSEDES VITO. В результаті ДТП в легковому автомобілі загинули 4 людини", - йдеться в повідомленні. Рятувальникам довелося вирізати тіла загиблих з купи металу, на яку перетворився автомобіль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також наголошується, що 31-річну пасажирку та 37-річного водія мікроавтобуса на кареті швидкої допомоги відвезли у Михайлівську районну лікарню. Зараз правоохоронці встановлюють персональну інформацію загиблих.

Страшна аварія сталась на Київщині. В ніч на 12 вересня в селі Горенці п'яний водій Mitsubishi влаштував моторошну ДТП. На шаленій швидкості влетів у автівку, а потім зніс паркан.

Нагадаємо, у Києві, в районі Куренівки сталась серйозна аварія неподалік від стадіону "Спартак".

За попередніми даними, зіткнулося два легковика, Daewoo Lanos і Toyota Camry. В результаті ДТП рух по вулиці Кирилівській в бік метро "Лук'янівська" повністю паралізований, багатьом пасажирам довелося діставатися пішки.

Як повідомляв Знай.ua, Дзержинський районний суд Харкова визнав "блогерку на два мільйони" Анну Кривуц винною у дрібному хуліганстві. Раніше повідомлялося, що скандальна автоблогерша п'яна в мотлох намагалася повторити "подвиг" Зайцевої.

У середу, 20 червня близько 22 години в поліцію надійшов виклик про аварію на вулиці Шевченка, 327. "О 21:30 водій авто "Lexus" не переконалася у безпеці руху і не дотрималась безпечного інтервалу, внаслідок чого врізалася в "Chevrolet".

Також Знай.ua писав, у Київському районному суді Харкова сьогодні продовжили розглядати справу про ДТП на вулиці Сумській в жовтні 2017 року, в результаті якого загинули шестеро людей. Так, наразі вже відомо, що спочатку на засіданні обговорили підсумки розшуку лікаря-нарколога, яку шукали працівники поліції за дорученням суду.