21 вересня в Одесі чоловік покінчив із собою, вистрибнувши з вікна.

Правоохоронці намагаються з'ясувати обставини, які передували смерті 73-річної жінки та її онука.

Цю інформацію повідомив відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

Так, в п'ятницю, до одеської поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхового житлового будинку вистрибнув невідомий.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Правоохоронці прибули на місце події і встановили, що загиблим виявився 27-річний, раніше судимий чоловік, який проживав у одній з квартир багатоповерхівки разом з бабусею.

Під час обшуку квартири, поліцейські виявили тіло літньої жінки з явними ознаками насильницької смерті. Сусіди розповіли, що напередодні вночі між родичами спалахнув конфлікт. Онук завдав бабусі молотком рубану рану на голові, від якої жінка померла. Перебуваючи в шоці від скоєного, чоловік вирішив покінчити з собою і вистрибнув з вікна квартири.

За фактом смерті чоловіка до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по 1 ч. ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою — самогубство. За фактом смерті жінки проводиться розслідування ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зараз правоохоронці намагаються встановити всі обставини події.

Нагадаємо, в Києві сталась страшна трагедія. Неповнолітня дівчина викинулася з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався на Борщагівці. Повідомляється, що дівчина випала з вікна 11 поверху. Смерть була миттєвою.

Трагедія сталася в багатоповерхівці за адресою Якуба Коласа, 13. Загибла була 2002 року народження. Причини такого вчинку з'ясовують слідчі. На місці події знаходяться медики, поліцейські й убиті горем батьки.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Києві стався смертельний випадок на станції метро Льва Толстого. У четвер, 20 вересня, в ескалаторному холі станції був виявлений труп чоловіка.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в світі кожні 40 секунд відбувається самогубство.