У суботу вранці, 22 вересня, в Одесі сталася бійка прямо в трамваї.

Цю інформацію повідомили в КП "Одесгорлектротранс".

Чоловіки влаштували таке побоїще, що водієві довелося зупиняти трамвай, аби розняти неадекватів.

На фотографії, зробленій очевидцем, можна побачити, як пасажири мовчки дивляться на бійку, деякі знімають на відео.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Через бійку була зупинена робота трьох маршрутів - 3, 13 і 27-го.

Рух відновили через півгодини.

Подробиці події невідомі, поліція також не змогла прокоментувати бійку.

Нагадаємо, у головному для євреїв українському місті відбулася досить дика історія. Так, в Умані місцеві жителі і євреї-хасиди зчепилися в жорсткій бійці після того, як один з "ортодоксів" підпалив дерев'яний православний хрест біля берега річки Кам'янка.

У даний момент немає точної інформації про постраждалих в результаті бійки. Про це страшний інцидент стало відомо завдяки повідомленням телеканалу "Кешет".

Відомо, що у відносинах між християнської та іудейської громадами міста виникла сильна напруженість. Згідно з повідомленням, хрест дратував ультраортодоксов, що зібралися на березі річки для проведення новорічного очисного обряду "Ташліх".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Назар Холодницький, який є керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), заявив, що спецназ Національного антикорупційного бюро (НАБУ) побив його водія.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що іноді сумно не дотримуватися старих традиції. Адже, яке велике свято обходиться без суєти і шуму. Правильно, практично ніяке. Так, в центрі Чернігова, неподалік від клубу "Бурштинова кішка" була знята на відео дика бійка. Ймовірно, так звані бійці були гостями весілля.