В Інтернеті з'явилися відомості про те, що 23 вересня у ТЦ "Полярний" в Києві сталася НП, під час якої постраждали кілька людей. Така інформація з'явилася від видання Обозреватель.

Наприклад, Маргарита Дідик у своєму профілі на Фейсбуці розповіла, що з торгового центру на Оболоні був помітний дим, а потім туди попрямували пожежні машини і карети швидкої допомоги.

"Якийсь жах твориться. Дим, пожежники, лікарі. Вивозять людей на ношах живих і, по-моєму, двоє були накриті повністю. Крик стояв жахливий і на стоянці поруч щось диміло", - повідомила вона.

До того ж, в коментарях до посту вона зазначила, що вхід в ТРЦ виявився обгородженим стрічкою, а машини лікарів везли постраждалих в столичну клініку No8. Таку інформацію зуміла підтвердити і ще одна очевидиця події.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Поїхала купа швидких, приблизно 15. Частина з них повернула до 8-ої лікарні", - розповіла жінка.

На офіційній сторінці ТЦ Полярний про те, що трапилося нічого не сказано, також в прес-службі Держнс в Києві нічого не говорять про те, що були якісь дзвінки з вказаного району.

Раніше в Києві вже траплялося страшна пригода. У серпні загорілася будівля заводу "Маяк", який знаходиться на станції метро Почайна, вогонь захопив відразу 5 поверхів. Слід зазначити, що напередодні пожежні відзначали небезпеку пожеж в місті.

Також Знай.UA повідомляв, що в Чорнобилі загорівся "Рудий ліс", - один з найбільш забруднених на території області. Відзначається, що дим несло на Київ. Люди просили рятувальні служби заспокоїти паніку і евакуювати працівників станцій.

Крім цього, Знай.UA розповів, що в Москві загорілася одна з найвідоміших будівель, яка знаходиться на Арбаті. Вулиця була оповита чорним димом. Полум'я швидко поширилося майже по всіх поверхах. Постраждалих не виявилося, однак люди були шоковані бездіяльністю пожежних служб, так як на місці працювала всього одна машина, яка намагалася загасити масштабне займання.