У четвер, 20 вересня у Танзанії, на озері Вікторія сталася страшна трагедія, яка забрала десятки життів. На місці краху проводиться пошуково-рятувальна операція. Сотні людей, що знаходилися на поромі, числяться зниклими без вісті.

Рятувальники, відновили вранці пошукову операцію, витягли з води ще 42 тіла, пише Citizen.

Так за новим офіційним даним число загиблих при катастрофі порома в Танзанії зросла до 86 людини, повідомляє Аpnews.

Судно виконувало рейс між двома островами — Юкора і Буголора. Пором перекинувся 20 вересня приблизно за 50 метрів до місця швартування. На місці аварії вдалося врятувати 37 осіб. З настанням темряви рятувальна операція була припинена.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Місцева влада вважає, що причиною трагедії могла стати перевантаженість судна. Пором може вмістити не більше 100 чоловік і 25 тонн вантажу, але на борту, за різними даними, перебували від 400 до 500 людей.

Жахливий випадок стався в Нідерландах, четверо дітей загинули, коли електрокар несподівано виїхав на залізничну колію, де і потрапив у жахливу трагедію.

Зараз вже відомо, що транспортним засобом керувала одна зі співробітниць дитячого центру, який розташований в місті. Повідомляється, що вона повинна була відвезти дітей до школи.

Крім того відомо, що жінка, яка керувала електрокаром і ще одна дитина залишилися живі, проте знаходяться в лікарі.

Також повідомляється, що електрокар з незрозумілих причин виїхав на переїзд по велосипедній доріжці, коли всі інші автомобілі стояли в черзі.

Жінка, яка керувала електрокаром, заявила про несправність гальм.

Нагадаємо, на Великобританію та Ірландію обрушився потужний шторм "Удар Алі". Він забрав життя двох людей. На одного чоловіка впало дерево, а ще одна жінка загинула в результаті того, що її фургон знесло сильним вітром зі скелі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 9 вересня, комерційний літак Baby Air вилетів зі столиці країни Джуби, місто Йироль. На борту під час польоту перебували 22 людини, з них троє — діти.

Також "Знай.uа" писав, в американському штаті Меріленд в окрузі Харфорд в результаті перестрілки загинули троє людей, багато постраждалих.