Така інформація отримана з соціальних мереж.

Уточнюється, що 21 вересня хлопчик втік з центру і досі невідомо, де він може бути.

Прикмети: зріст 150-160 см, на вигляд 14-15 років, худоват, обличчя овальне, волосся темне, густе, коротко стрижене, очі карі, ніс широкий, губи середні. На ньому була одягнута футболка жовтого кольору з принтом, блакитні джинси, тканинні кросівки, також блакитні.

УВАГА!!! #РОЗШУК ДИТИНИ!!! м. Бровари, Київська область. Броварським відділом поліції розшукується РАЧКОВСЬКИЙ МАКСИМ,...

Posted by Киев Оперативный on Sunday, 23 September 2018

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Прохання до всіх, хто що-небудь знає про місцезнаходження підлітка і його стан, повідомляти за телефоном спеціальної лінії правоохоронних органів "102" або 097-759-43-24.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в океані близько Фіджі зникли приблизно півсотні людей при загадкових обставинах. Як пишуть іноземні ЗМІ, рятувальники розшукують людей, які пливли на пасажирському поромі в територіальних водах Кірібаті. Відзначається, що даний вид порому - це дерев'яний катамаран, довжиною 17,5 метра, який повинен був подолати відстань в 240 кілометрів між островами. Передбачається, що у нього могли бути проблеми з руховим гвинтом.

Крім цього, Знай.UA розказував, що в Польщі зник громадянин України, якому 25 років. Відзначається, що хлопець вийшов на дискотеку в одному із сел, по дорозі розмовляв з мамою по телефону. Але на дискотеку молодий чоловік потрапив. Після цього він зловив попутку і вирішив доїхати назад. З тих пір його і не бачили, телефон був відключений. Фотографії молодої людини облетіли мережу, місцеві правоохоронці і мати хлопця просять повідомити інформацію. Також момент зупинки зниклим без весты машини потрапив на камери відеоспостереження.

Також Знай.UA писав про те, що по дорозі до Харкова зникла одна з колон Хресного ходу. З незрозумілої причини люди просто розбіглися. Голова руху розповів, що в якийсь момент їх просто не виявили позаду. Він зазначив, що це дивно, адже люди не могли просто взяти і розійтися.