Вантажівка MAN, яка перевозила молоко, в'їхала у перевернуту набік вантажівку Volvo.

Пригода сталася приблизно о 13:30. Таку інформацію з місця подій повідомляє видання Інформатор.

Як зазначає водій MAN, він їхав по Харківському шосе, прямуючи до Києва. Його почав обганяти легковий автомобіль, через що чоловік змістив свій транспортний засіб вправо. До нещастя, саме на цій частині дороги 21 вересня була перевернута фура Volvo з яблуками, водій якої, на жаль, помер. Так як була погана видимість і відсутні знаки об'їзду, водій MAN не розгледів перевернуту фуру і в'їхав в неї. Удар був настільки сильний, що машину занесло і вона перекинулася.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Водій MAN отримав травму руки і голови. У тягача зазначено серйозне пошкодження кабіни. Від удару лопнула цистерна і на проїжджу частину полилося молоко. На місці проводять роботи правоохоронні органи і швидка допомога.

Також стало відомо, що у страшній ДТП в Москві постраждали шестеро українців, а один з них помер. Як з'ясувалося, рейсовий автобус з туристами перекинувся. В результаті один з постраждалих отримав травму голови, перебував у комі і після шестигодинної операції помер.

Нагадаємо, раніше Знай.UA писав про те, що в центрі Києва сталася ДТП, в якій є загиблі. Як стало відомо, машина винуватця аварії загорілася, а сам він втік з місця події. Відзначається, що користувачі соцмереж впізнали злочинця і повідомили, що на його рахунку це друга страшна аварія, але йому все сходить з рук.

Крім цього, Знай.UA розповів, що в Києві неадекватний водій протаранив поліцейських і кілька автомобілів. Пригода сталася після спроби правоохоронців перевірити документи водія. Пізніше почалася погоня. Після того, як сталося зіткнення, і машина винуватця перекинулася, в його авто знайшли наркотики.