У Києві ввечері, 22 вересня, на перетині Харківського шосе і вулиці Тростянецької сталася серйозна ДТП.

Про це повідомляє "Інформатор".

Аварія сталася близько 18:40. Як з'ясувалося, зіткнулися чотири машини. В мережі з'явилося відео з камер моменту зіткнення та перекидання авто.

За попередніми даними, легковика Daewoo зупинили патрульні для перевірки авто. Але водія це не спинило, він продовжив рух. Почалася погоня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В ході переслідування копами водій Lanos в'їхав у патрульний автомобіль на вулиці Абая Кунанбаєва. А на перехресті Харківського шосе і вулиці Тростянецької в Lanos врізався Ford.

Від удару машина порушника перекинулася і розбила ще дві машини. У салоні Daewoo знайшли наркотичні речовини. Від медичного огляду водій відмовився. Наразі правоохоронці встановлюють всі деталі інциденту.

Дивіться: Відео з місця страшної ДТП на Харківському шосе

Додамо, страшна аварія сколихнула столицю. За попередніми водій автобуса Volkswagen не впорався з керуванням і перекинувся на Toyota. Водій не був пристебнутий, дуже сильно постраждав, витягали його буквально з купи металобрухту очевидці події. Трвмованого забрала швидка допомога.

Нагадаємо, страшна аварія паралізувала вулицю, кияни дістали водія з купи металобрухту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що винахідлива киянка ховала наркотики в одне місце. І це не те, про що ви подумали.

Також портал "Знай.uа" писав, що кривава ДТП з п'ятьма автомобілями сколихнула Київ.

В результаті інциденту одного з водіїв терміново госпіталізували. Попередньо встановлено, що на вулиці Антоновича зіткнулися два автомобіля Toyota Land Cruiser і Volkswagen Caravelle. Вони рухалися в попутному напрямку. За словами очевидців, водій Volkswagen їхав на високій швидкості і його зачепив Toyota, яка намагалася змінити смугу.