У понеділок, 24 вересня, стало відомо про страшну ДТП в окупованому Росією Криму, в результаті якої загинуло п'ять людей, ще одна людина постраждала.

Про це повідомляє російське агентство «Інтерфакс» з посиланням на представників регіонального «управління» МВС.

Повідомляється, що на дорозі сталося зіткнення легкового автомобіля і пасажирського автобуса.

«За нашими попередніми даними, у легковику загинуло п'ятеро осіб», - розповіло джерело.

Варто уточнити, що аварія сталася в Первомайському районі півострова. Легковик ВАЗ-2110 виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в автобус марки «Сетра». Також відомо, що на момент смертельної аварії в автобусі перебувало 13 пасажирів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У так званому «управлінні МНС Росії у Криму» підтвердили інформацію про п'ять жертв аварії і уточнили, що одна людина в результаті ДТП отримала серйозні травми. Зараз триває слідство і всі подробиці події уточнюються.

фото з місця події

Раніше повідомлялося, що 24 вересня вантажівку MAN, яка перевозила молоко, в'їхала у перевернуту набік вантажівку Volvo. Пригода сталася приблизно о 13:30.

Як зазначає водій MAN, він їхав по Харківському шосе, прямуючи до Києва. Його почав обганяти легковий автомобіль, через що чоловік змістив свій транспортний засіб вправо. До нещастя, саме на цій частині дороги 21 вересня була перевернута фура Volvo з яблуками, водій якої, на жаль, помер. Так як була погана видимість і відсутні знаки об'їзду, водій MAN не розгледів перевернуту фуру і в'їхав у неї. Удар був настільки сильний, що машину занесло, і вона перекинулася.

фото з місця події

Нагадаємо, що у Чернівецькій області сталася страшна аварія.

Як повідомляв портал Знай.uа, у ніч на 23 вересня у Києві водій протаранив авто копів, після чого автомобіль загорівся.

Також портал Знай.uа писав, що водій Lanos врізався відразу в кілька авто і перебував у нетверезому стані. Алкотестер показав вміст алкоголю в його крові на рівні 4,58 проміле.